SEE Electrical 2D Πίνακες

2D Όψεις πινάκων σε πραγματικές διαστάσεις

Το SEE Electrical Cabinet Layout, αποτελεί πρόσθετη εφαρμογή για τη παραγωγή σχεδίων όψεων  πινάκων σε πραγματικές διαστάσεις, που βοηθάει αποτελεσματικά στη κατασκευή ηλεκτρολογικών πινάκων και panel ελέγχου.

Προσφέρει ένα δυνατό εργαλείο, που βοηθάει τον κατασκευαστή να ολοκληρώσει τη διάταξη του υλικού σ’ ένα πίνακα και να υπολογίσει τις απαιτούμενες διαστάσεις του πίνακα σε ελάχιστο χρόνο.

Λειτουργεί ως πρόσθετη εφαρμογή στις εκδόσεις Standard & Advanced των Κυκλωμάτων (SEE Electrical).

  • Η τοποθέτηση εξαρτημάτων μπορεί να γίνει επιλέγοντας τα από τη βάση δεδομένων υλικού. Τα εξαρτήματα έρχονται στις πραγματικές τους διαστάσεις, και διατάσσονται εύκολα πάνω στην όψη του πίνακα. Αυτόματα μπορούν να διαταχθούν (οριζόντια ή κατακόρυφα) πολλά εξαρτήματα ταυτόχρονα (πχ. κλέμες)
  • Σε περίπτωση που συνδυαστεί με σχέδια κυκλωμάτων, τα εξαρτήματα εισάγονται από τα σχέδια κυκλωμάτων, και διασφαλίζεται η αντιστοιχία ονομάτων.
  • Mε ειδικές εντολές σχεδιάζονται ράγες και κανάλια καλωδίων. Αυτόματα το πρόγραμμα επιμετρά το συνολικό μήκος που θα απαιτηθεί.
  • Αυτόματα εκτελείται επιμέτρηση υλικών & παράγεται λίστα υλικών που έχει εισαχθεί στο πίνακα. Μέσω reports παράγονται εκτυπώσεις : απαιτούμενα υλικά (παραγγελία), ή και συνολικό κόστος υλικών πίνακα.
Για πάνω από 30 χρόνια ο όμιλος IGE+XAO ασχολείται με τη παραγωγή και υποστήριξη CAD software, προσφέροντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις στο τομέα της Ηλεκτρολογικής Σχεδίασης …