Η Εταιρία μας!

Η εταιρεία λειτουργεί από το 1992 (ως ARC ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ) με εξειδίκευση στο τομέα λογισμικού εφαρμογών CAD & engineering για βιομηχανίες και τεχνικές εταιρίες.

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη των πελατών της με παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης, οργάνωσης και consulting.

Με κεντρική δραστηριότητα τη παροχή υπηρεσιών σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας θέσεων εργασίας C.A.D. (σχεδίαση με Η/Υ), προσφέρει στους πελάτες της εξειδικευμένα προγράμματα CAD/CAE στο τομέα της ηλεκτρολογικής σχεδίασης.

Από 01.08.2014 η ARC MHXANIKOI ενώνει τίς δυνάμεις της με τον όμιλο IGE+XAO GROUP και λειτουργεί στην Ελλάδα με τη ΝΕΑ επωνυμία : IGE+XAO ΕΛΛΑΣ.

Με την υποστήριξη και την εμπειρία του ομίλου IGE+XAO, πρωτοπόρου στο ηλεκτρολογικό software παγκόσμια, διευρύνουμε το πεδίο εφαρμογών μας και συνεχίζουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου ηλεκτρολογικό λογισμικό και υπηρεσίες.

Ισολογισμός 2020

Αντικείμενα:

SEE Electrical

(πρώην CADdy++ Electrical)

Με αντικείμενο τη σχεδίαση και διαχείριση ηλεκτρολογικών σχεδίων κυκλωμάτων αυτοματισμών

SEE Electrical Building+

(πρώην CADdy++ Installation)
Με αντικείμενο τη παραγωγή και διαχείριση σχεδίων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και μονογραμμικών σχεδίων πινάκων

eProject

εφαρμογή με αντικείμενο τη παρακολούθηση και διαχείριση Ηλεκτρολογικών Έργων

Υποστήριξη:

Υποστήριξη στη χρήση των προγραμμάτων, αντιμετώπιση / επίλυση προβλημάτων χρήσης.

Οργάνωση Εργασίας:

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα βέλτιστης οργάνωσης εργασίας του τμήματος σχεδίασης και πλήρους εκμετάλλευσης των στοιχείων που δομούν το σχεδιαστικό αρχείο.

Ανάπτυξη εφαρμογών:

Ανάπτυξη εφαρμογών για την αυτοματοποίηση εργασιών ρουτίνας στο σχεδιαστικό περιβάλλον και τη σύνδεση σχεδίων με υπολογιστικές ρουτίνες ή βάσεις πληροφοριών.

Εκπαίδευση:

Οργάνωση σεμιναρίων για την εκμάθηση και βέλτιστη χρήση των εφαρμογών.

Έχετε κάποια απορία;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: +30 2310 244911 ή στείλτε μας email στο: [email protected]

Για πάνω από 30 χρόνια ο όμιλος IGE+XAO ασχολείται με τη παραγωγή και υποστήριξη CAD software, προσφέροντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις στο τομέα της Ηλεκτρολογικής Σχεδίασης …